Hoe het werkt

De Breicampagne

Hallo wij zijn innocent drinks en elke winter breien we samen met het Nationaal Ouderenfonds en honderden breiers in Nederland kleine wollen mutsjes voor op onze smoothies. We doen dat om de aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzame ouderen in Nederland. Doe je ook mee?

Waarom doen jullie dat?

Bij innocent geloven we in verantwoord zakendoen, en we zijn dol op positieve campagnes. Onze Goedgemutste Breicampagne is daar een voorbeeld van. Jij breit een mutsje voor onze smoothies, die dankzij jouw breikunsten extra opvallen in de winkel. Als dank voor je reclame-werk, stoppen wij onze winst tijdens de actie in iets dat we allebei belangrijk vinden: het welzijn van ouderen in Nederland. Het Nationaal Ouderenfonds heeft daar ook weer baat bij, omdat er veel over hun werk gesproken wordt, en omdat ze een mooie cheque krijgen natuurlijk.

Het Nationaal Ouderenfonds

Eén miljoen ouderen in Nederland is af en toe eenzaam, en tweehonderdduizend ouderen zijn zelfs extreem eenzaam. Onze vrienden van Het Nationaal Ouderenfonds helpen deze mensen op allerlei manieren, en brengen ze met elkaar en anderen in contact. Met activiteiten, gezamenlijke diners en uitjes. Gezellig.

Doe ook mee

Zin om mee te doen? Leuk. Klik snel verder naar de patronen, of koop straks in december 2020 een smoothie met een mutsje. Die kun je vinden op alle plekken waar je normaal gesproken ook onze smoothies koopt. Lees snel verder, en hou natuurlijk onze Facebook pagina in de gaten.